31 John R. Haugvaldstad

Garden Reianes ligger på nordvestsiden av Rennesøy mot Boknafjorden. Her ble John Haugvaldstad født i 1770 og døpt 3. søndag i advent, som den yngste av fem søsken. Han gikk på omgangsskolen i bygda og fikk solid undervisning i kristendom. I sitt 18. år, palmesøndag 1789, ble han konfirmert i Hausken kirke.

Neste arrangment er 26. august.

Gode venner, medlemmer og interesserte. Byhistorisk Forening Stavanger tar en vel fortjent sommerferie.

Den 26. august er vi tilbake med foredrag om Alfred Hauge. Jostein Soland vil lede oss igjennom deler av Hauges liv og forfatterskap. Nærmere tittel kommer.

Vi ønsker alle en riktig god sommer..-

Vel Møtt til høsten !

- haraldsig.pedersen-

Følg oss på Facebook-

Om byhistorisk forening

Om Byhistorisk Forening Stavanger

Byhistorisk Forening Stavanger er tuftet på nettopp dette; en felles interesse av å se nåtid og fremtid i lys av og med respekt for det som ligger bak oss.

Vedtekter

Vedtekter for Byhistorisk Forening Stavanger.

Vedtatt i stiftelsesmøte onsdag 24. april 1991.

Foreningens hovedformål er å formidle kunnskap om Stavanger, og skape interesse for byens historie og egenart.